Onze asiel katten

Purrito IS GEPLAATST

Dit is Purrito! Purrito is een echte buiten kat! Hij is geschat op 4 jaar, bij ons gecastreerd, geënt en gechipt. Purrito is een lieve vrolijke jongen. Hij is dol op spelen, en speelt graag samen met jou. Vooral achter speeltjes aan jagen is hij dol op! Verder is hij gek op aandacht, en komt hij op den duur ook lekker bij je op schoot liggen om even te kroelen en te slapen.

Purrito is oudere kinderen gewend, maar alleen als deze katten gewend zijn. Purrito kan niet bij kleine kinderen geplaatst worden.

Heeft u interesse in Purrito? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Blue en Stormi – Stelletje GEPLAATST

Dit zijn Blue en Stormi. Ze zijn samen als stelletje bij ons binnen gekomen. Blue is lekker eigenwijs. Hij geeft zelf aan wat hij wil. Hij kan een knuffelkont zijn als het hem uitkomt. Ondanks dat Stormi wel graag op het balkon komt, komt Blue niet op het balkon. Hij is rustig en afwachtend. Stormi daar in tegen is een enorme knuffelkat. Hij is dol op kinderen.

Nieuwsgierig naar Blue en Stormi? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Nour

Nour is een kitten van 4 Maanden. Zij is bij ons gekomen omdat haar baasje allergisch was. Ze is heel lief, en speels. Ook is ze een echte allemansvriend. Ze is dol op aandacht en komt ook graag op schoot. Ze kan geplaatst worden met kinderen. Ze is andere katten niet gewend, en wij weten niet of zij met honden kan.

Nieuwsgierig naar Nour? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Maggie GEPLAATST

Dit is Maggie. Maggie is een mooie rood witte kater van 2 jaar. Maggie is een lieve rustige kat, hij is dol op aandacht. Hij is bij ons als zwerver binnen gebracht.

Nieuwsgierig naar Maggie? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Miyo IS GEPLAATST

Dit is Miyo. Miyo is een lieve en actieve kat. Hij is een mooie cyperse kater van 4 jaar. Miyo is bij ons afgestaan vanwege allergieën. Miyo wil graag naar buiten en kan niet zo goed overweg met kinderen.

Nieuwsgierig naar Miyo? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.