Onze asiel katten

Op deze pagina vindt u alle katten die nog een huisje zoeken. Het kan soms zijn dat ze website niet helemaal up-to-date is.

FLOPPIE GERESERVEERD

Floppie is een jonge kater van ongeveer 4 maanden oud. Hij al even geplaatst geweest, maar wegens omstandigheden is hij weer teruggebracht. Floppie vind het allemaal nog erg spannend, maar komt al steeds meer tevoorschijn. Wij zoeken voor Floppie daarom ook mensen die ervaring hebben met katten en die de tijd en het geduld hebben om hem te socialiseren.

Floppie is nagekeken door de dierenarts, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Heeft u interesse? Dan kunt u langskomen. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur en op zaterdag tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

MOMO

Momo is een knappe rode kater van 1,5 jaar en is gecastreerd. Hij heeft al veel meegemaakt met kleine ongelukjes en blaasgruis, dat alles is nu onder controle. Momo heeft voer tegen blaasgruis en dat zal hij zijn leven lang moeten blijven eten. Momo moet zijn energie kwijt kunnen en vind het ook lekker om naar buiten te kunnen, maar hij mag geen eten gaan halen bij de buren, dus een afgesloten tuin zou voor hem geweldig zijn. Hij wil dolgraag spelen en denkspelletjes zijn ook goed voor hem zodat hij ook een beetje moe wordt. Wij zoeken een huisje voor Momo zonder kinderen, omdat hij dat niet altijd leuk vind en wat ruwer kan spelen. Ook ander katten zijn niet altijd bestand tegen Momo zijn opdringerigheid.

Momo is nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Heeft u interesse? Dan kunt u langskomen. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur en op zaterdag tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

FOX

Fox is een lieve jongen van ongeveer 1 jaar. Hij is bij ons als zwerver binnengekomen, dus we weten helaas niet heel veel van hem. We weten wel dat hij gek is op aandacht en wil het allerliefst de hele dag op schoot zitten en met je kroelen. Ook vind Fox het heerlijk om de hele dag te kletsen, tijdens het schoonmaken heeft hij ons al hele verhalen verteld. Fox is hoogstwaarschijnlijk een buitenkat en moet dus ook de mogelijkheid krijgen om lekker naar buiten te kunnen.

Fox is nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Heeft u interesse? Dan kunt u langskomen. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur en op zaterdag tussen 11:00 uur en 16:00 uur.