Onze asiel katten

Bubbel gereserveerd

Bubbel is een grote vriendelijke kater van ongeveer 3jaar. Bubbel is bij ons in de opvang terecht gekomen als zwerver en is gek genoeg niet meer opgehaald. Daardoor weten we ook niet zo heel veel over hem. Wel weten we dat hij gek is op eten en aandacht. Hij vindt het alleen niet altijd even leuk om vast gehouden te worden als hij daar zelf geen behoefte aan heeft. Bij plaatsing is Bubbel geënt, gecastreerd en gechipt.

Heeft u interesse in dit Bubbel?? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur.

Purrito

Purrito is een grote kater van ongeveer 4 jaar. Deze lieverd is gevonden en gek genoeg niet meer opgehaald. Daarom weten we ook niet zo veel van hem. Wel weten we dat Purrito een grote vriendelijke jongen is die gek is op eten. Hij kan dan ook niet wachten tot je het bakje hebt neergezet. En een aai op zijn tijd vindt hij ook prima. Purrito is op zoek naar een huis met een (afgesloten) tuin. Bij plaatsing is Purrito gecastreerd geënt en gechipt.

Heeft u interesse in dit Purrito?? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur.

Blacky

Blacky is een poesje van 9 maanden oud. Blacky is bij ons afgestaan vanwege haar gedrag en de ruimte in huis te klein werd. Deze dame is te vroeg van haar moeder gescheiden. Daardoor heeft ze niet echt de grenzen leren kennen. En weet ze niet wat te hard is. Ze is daardoor ook geen beginnerskat. Ze is gewend om met een andere kat te wonen. En zou graag een huis met een (afgesloten)tuin willen.

Heeft u interesse in dit Blacky?? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur.