Katten pension

Het kattenpension bestaat uit 3 kamers waar per kamer maximaal 20 katten kunnen verblijven. In het verblijf staat 1 kattenunit waar katten in kunnen die even moeten wennen aan het verblijf. Wanneer de katten geacclimatiseerd zijn mogen ze vrij rond lopen in de kamer. Ook kunnen ze dan gebruik maken van het  buitenverblijf. Uw huisdier staat onder continu toezicht. Meerdere keren per dag wordt er gecontroleerd hoe de conditie is, heeft hij/zij gegeten en gedronken of drinkt hij/zij te veel. Van alle observaties wordt rapport opgemaakt zodat iedere verzorger in één oogopslag kan zien of er bijzonderheden zijn. Daarnaast is er ook nog veterinair toezicht door onze dierenarts.
Katten die diabetes hebben kunnen niet bij ons logeren. Deze dieren hebben een speciale verzorging nodig die tijdsgebonden is. Dat kunnen we ze in ons pension niet geven.

Omdat de katten niet in hun eigen territorium zijn, wordt er zelden onderling gevochten. Iedere kat kiest een eigen ligplaats uit en dit wordt gerespecteerd door de andere katten. Onze vaste gasten zoeken ieder verblijf weer hun vaste favoriete plek op, het keukenkastje is een favoriete plek, andere zitten graag boven op de kattenunit en de echte buitenliefhebbers vertoeven vaak op de plankjes of stretcher in het buitenverblijf.