Honden pension

Er kunnen in 20 pensionverblijven honden opgenomen worden.  Naast ruime binnen- en buitenverblijven zijn er 3 grote speelweiden waar uw hond onder toezicht van vakkundig en ervaren personeel en vrijwilligers naar hartenlust kan verblijven. Uw huisdier staat onder continu toezicht. Meerdere keren per dag wordt er gecontroleerd hoe de conditie is, heeft hij/zij gegeten en gedronken of drinkt hij/zij te veel. Van alle observaties wordt rapport opgemaakt zodat iedere verzorger in één oogopslag kan zien of er bijzonderheden zijn. Daarnaast is er ook nog veterinair toezicht door onze dierenarts.

Wij streven ernaar om de honden zoveel mogelijk in groepsverband te houden. Hierbij letten we op de grootte, leeftijd en karakter want het moet voor de honden toegevoegde waarde hebben om samen te zijn. Er zijn ook honden die niet zo gesteld zijn op soortgenoten en het veel leuker vinden om met ons personeel te spelen, deze worden individueel gehuisvest en krijgen de speelweide plus een medewerker voor zichzelf. Wanneer u uw hond bij ons brengt geef dan aan de baliemedewerker door of uw hond graag met andere honden speelt of liever alleen gehuisvest wordt.  Iedere hond is bij ons welkom, wij doen niet aan rassendiscriminatie.
Honden die diabetes hebben kunnen niet bij ons logeren. Deze dieren hebben een speciale  verzorging nodig die tijdsgebonden is. Dat kunnen we ze in ons pension niet geven.

Tijdens het hoogseizoen zitten de hondenverblijven altijd vol, het is dus zaak om ruimschoots op tijd te reserveren. Ook tijdens de andere vakantieperioden zijn er veel honden in het pension.