Bobby

Bobby is een knappe gecastreerde knul van 4 jaar oud. Bobby is erg onzeker naar vreemde mensen. Hij gaat je dan ook proberen weg te blaffen. Als hij door heeft dat je vriendelijk bent is hij de vrolijkste en doet dan ook alles voor je. Bij zijn vorige eigenaar liep hij met een gentle leader buiten, omdat hij sterk is en buiten ook erg onzeker is. Hij heeft nog nooit met andere dieren in huis gewoond, maar is wel heel sociaal naar andere honden die hij tegen komt. Hij heeft nog nooit met kinderen gewoond en plaatsen hem dan ook niet bij kleine kinderen. Bobby zoekt een baas die al ervaring heeft met honden. En ook door zijn onzekere karakter kunnen heen kijken.

Op onze TikTok pagina kunt u zien hoe Bobby net zijn 4e verjaardag heeft gevierd. Misschien viert hij zijn volgende verjaardag wel bij u?

Heeft u interesse in Bobby stuur ons dan een e-mail waarin u beschrijft wat uw gezinssituatie is, wat uw ervaring met honden is, hoeveel tijd u voor Bobby heeft en hoelang hij eventueel alleen zou moeten zijn.