[Extreem Verlegen] Stip, Streep & Witje

Streep is een poes van bijna 8 jaar. Stip is een kater van bijna 8 jaar. Witje is een poes van bijna 10 jaar.

Dit drietal is bij ons terecht gekomen doordat de eigenaar niet meer voor ze kon zorgen vanwege ouderdom. Ze vinden het alle drie nog erg spannend hier in het asiel ondanks dat ze hier al een tijdje verblijven. Witje en Stip doen je dan ook wegblazen als je in de buurt komt als vreemde. Streep vindt het wel eens fijn om over haar bolletje geaaid te worden, dit moet wel rustig gebeuren anders schrikt ze alsnog. Hier in de opvang lopen ze sinds kort samen met andere katten en we zien nu dat ze het iets minder spannend vinden. Ze kunnen dan ook goed van de rest afkijken om te zien dat wij best aardig zijn. Het kan zijn dat ze later een stuk socialer worden, maar zeker weten we het niet.

Ze hoeven niet met zijn drietjes geplaatst te worden maar willen wel graag met een andere sociale kat wonen. Zodat ze het gedrag van de andere kat kunnen overnemen. Ze zijn niet gewend om buiten te komen. Ook plaatsen wij hun niet bij kinderen.

Op het moment van plaatsen is het drietal ontvlooid, ontwormd, geënt, gechipt en gecastreerd. Heeft u interesse? Kom dan gezellig langs.