Reserveren

Het hondenpension zit vol van 18 juli 2024 t/m 18 augustus 2024.

Honden en katten die diabetes hebben kunnen niet bij ons logeren. Deze dieren hebben een speciale  verzorging nodig die tijdsgebonden is. Dat kunnen wij ze in ons pension niet geven.

Wij werken, sinds kort, met het boekingssysteem Aniday. Hiermee kunt u wanneer u ingelogd bent uw gegevens en die van uw huisdier beheren, reserveringen inzien en reserveringen aanvragen.
(Deze software is nog vrij nieuw voor ons, mogelijk loopt nog niet alles zo soepel als we willen. Mocht er iets niet goed gaan laat het ons dan weten via info@dierentehuiszoetermeer.nl bedankt voor uw geduld).

Bent u al klant van ons en heeft u al een account dan kunt u direct inloggen in ons reserveringssysteem. Bent u al klant van ons maar u heeft nog geen inloggegevens neem dan contact met ons op via info@dierentehuiszoetermeer.nl, wij zullen u deze dan zo spoedig mogelijk toe sturen.

Wilt u voor het eerst reserveren maak dan met de onderstaande knop een account aan. (Als u al in ons systeem staat kunt u geen dubbel account aanmaken)

Wanneer wij uw reservering hebben ontvangen controleren wij of er in deze periode nog plek vrij is. Hiervan krijgt u een bevestigingsmail. Wacht met betalen totdat u de bevestigingsmail heeft ontvangen.