Pension algemeen

Naast onze asielfunctie bieden wij ook pensionopvang voor honden en katten. Uw huisdier wordt verzorgd door een team van professionele dierverzorgers. Zij worden ondersteund door onze vrijwilligers, samen vangen zij uw dier liefdevol op zodat uw hond of kat zich zo gauw mogelijk thuis voelt.

Als u overweegt om van ons pension gebruik te maken, kom dan eerst eens langs om kennis te maken. U krijgt dan een rondleiding zodat u een goed beeld krijgt hoe de vakantie van uw hond of kat er uit zal zien, en u kunt meteen reserveren. Wilt u uw dier tijdens de schoolvakantie onderbrengen, reserveer dan tijdig om teleurstelling te voorkomen.

U kunt zonder afspraak kennis maken tijdens onze openingstijden: maandag t/m vrijdag 13.30 – 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 – 16.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Dieren met medicatie of dieetvoer op dierenartsvoorschrift kunnen ook bij ons logeren, u dient wel zelf de medicatie of het dieetvoer mee te nemen.

Honden en katten die diabetes hebben kunnen niet bij ons logeren. Deze dieren hebben een speciale  verzorging nodig die tijdsgebonden is. Dat kunnen we ze in ons pension niet geven. 

Onze asieldierenarts kunnen wij ook elk moment inschakelen als uw dier medische zorg nodig heeft. De eventuele kosten worden in rekening gebracht.