Onze asiel katten

Op deze pagina vindt u alle katten die nog een huisje zoeken. Het kan soms zijn dat ze website niet helemaal up-to-date is.

Coco

Coco is een knappe zwarte kater van 1 jaar jong. Deze arme knul heeft in zijn korte leven al veel meegemaakt. En moet het vertrouwen in mensen nog een beetje terug vinden. Hij is erg verlegen, maar komt soms heel voorzichtig even buurten.  Hij kan samen met andere katten, hij is dan ook naar soortgenoten erg sociaal. Coco is op zoek naar een eigenaar die hem alle tijd geeft om te wennen. Ook is iemand die bekend is met bangere katten een must. Coco kan prima op een appartement wonen.

Coco is nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Wilt u komen kijken en hem adopteren? Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur en zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Kittens

Er zijn weer kittens.

Hoe vind u deze kanjers?

Zij zijn door de dierenarts nagekeken, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid.

Wilt u komen kijken naar deze lieverds en adopteren? Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur en zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.