Onze asiel katten

Dexter

Dexter is een gecastreerde kater van 5 jaar. Hij is bij ons gebracht wegens allergie van iemand in het huishouden. Na een periode van drie maanden bang en afwachtend te zijn geweest wil hij nu graag knuffelen.

Hij is dominant naar andere katten en is geen fan van honden. Het is een echte buiten kat die wij niet bij kinderen plaatsen.

Dexter is geënt, gechipt, gecastreerd, en nagekeken door de dierenarts. Bent u nieuwsgierig naar Dexter? We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Moortje

Deze lieve zwart witte kater van 14 jaar is op zoek naar rustig een huisje! Moortje kan samen met een rustige hond geplaatst worden. Moortje is een lieve rustige kat. Hij kan soms een beetje schuw zijn, maar als hij je eenmaal kent, is hij een schat en dan komt hij graag kroelen.

Let op! Moortje heeft medicatie voor zijn schildklier en s/o voer tegen blaasgruis.

Moortje is nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Hij kan bezocht worden van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

MERLIJN

Merlijn is een gecastreerde kater van 7 jaar. Wegens privé omstandigheden is hij bij ons gebracht. Wij hebben zijn gebitje laten schoonmaken en de klitten uit zijn vacht gekamd en nu is hij klaar voor een nieuw huisje.

We weten jammer genoeg weinig over zijn gedrag tegenover andere katten, honden en kinderen.

Hij is geënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Wilt u Merlijn bezoeken?

Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur of op zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

TOMMY

Deze lieve rood/witte kater van ongeveer 4 jaar. Hij is gevonden, dus we weten weinig van hem. Hij is enorm lief, gek op eten en aaien.

Tommy is nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Wilt u hem adopteren, kom dan gerust langs. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur

BARU EN HUMMUS

Baru (rood) en Hummus (rood/wit) zijn samen afgestaan omdat zij de andere kat aanvielen. Ze zijn beide schuw en willen graag een rustig huisje zonder kinderen en andere dieren. Ze kunnen ook apart geplaatst worden. Ze zijn wel gewend om naar buiten te gaan.

Baru en Hummus nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Wilt u hu adopteren, kom dan gerust langs. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur

OREO

Oreo is een gevonden kat. We weten zeer weinig van hem, alleen dat hij schuw is en dat hij iemand zoekt die hem de tijd en aandacht geeft die hij nodig heeft. Als hij helemaal op zijn gemak is kan hij lekker spinnen en geen genoeg krijgen van de aaitjes.

Hij kwam hier ziek en verkouden binnen, maar dat gaat nu goed. Wij hebben zijn gebit laten reinigen en hij is geschat op 10 plus jaar.

Oreo is nagekeken door de dierenarts, gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid. Wilt u hem adopteren, kom dan gerust langs. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13:30 uur en 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur