Onze asiel katten

Purrito

Dit is Purrito! Purrito is bij ons gebracht omdat hij niet gelukkig was als binnenkat. Purrito is namelijk een echte buiten kat! Daarom zoeken wij ook een nieuw huisje voor hem waar hij ook lekker naar buiten kan.

Purrito is oudere kinderen gewend, maar alleen als deze katten gewend zijn. Purrito kan niet bij kleine kinderen geplaatst worden.

Heeft u interesse in Purrito? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

BOEF

Boef is een mooie cypers, witte buiten kater. Hij is bij ons gecastreerd, nagekeken door de dierenarts, geent, gechipt, ontwormd en heeft druppels tegen vlooien gekregen en op 2 jaar geschat.

Aan het begin moest hij heel erg wennen, maar voor voer doet hij alles. Eenmaal gewend vind hij leuk om een gesprekje te voeren en geaaid te worden.

Heeft u interesse in Boef? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

FRODO

Frodo is afgestaan omdat het vrouwtje er niet meer voor kan zorgen.
Hij is bang en op zichzelf, maar zal zich ontplooien tot een lieve schat, die kwijlt en trappelt met zijn pootjes. Hij houd niet van drukte.

Frodo is 14 jaar, nagekeken door de dierenarts, geent, gechipt, ontwormd en heeft druppels tegen vlooien gekregen.

Heeft u interesse in Frodo? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

STELLETJE: BENZI & MYSTRAS

Benzi is rood/wit, gecastreerd, 8 jaar.
Mystras is cypers/wit gecastreerd, 5 jaar.
Ze zijn afgestaan omdat de eigenaar overleden is. Mystras is aan het begin een beetje bang, maar als je met wat lekkers het verblijf in komt, komt hij toch wel even bij je kijken. Ook vindt hij het dan lekker als hij een aai over zijn bolletje krijgt. Benzi daarin tegen laat weten dat hij er is. Hij gaat tegen je kletsen en duwt hij tegen je benen aan. Ook is hij heel goed in kopjes geven en spinnen.

Heeft u interesse in Mystras en Benzi? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

STELLETJE: Isadora & Freya

Isadora is een zwart poesje van 3 jaar oud. Freya is een beige poesje van bijna 6jaar oud. Deze dames zijn peterbald katten. Ze zijn bij ons afgestaan vanwege een allergie bij het kind. In het begin zijn ze soms nog een beetje afwachtend, maar een maal gewend heb je twee dondersteentjes in huis. Freya is heel erg van het onderzoeken. Isadora moet eerst de situatie laten bezinken en gaat dan achter Freya aan. Deze dames zijn dan ook echt samen op zoek naar een nieuw huisje. Ze zijn bij vertrek ontwormd en ontvlooid. ook zijn gesteriliseerd, geent en gechipt

Heeft u interesse in Isadora en Freya? Kom dan gezellig langs we zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.